Loc cu bun simț. Creuzet. Intersecție de idei.
Coș 0

Ce-am mai postat...

Musiu se gătește de primăvară

Alina Hambaraș jazz mâncare meniu sezon

Musiu se gătește de primăvară

Astăzi avem două primadone în meniu:◙ pâté de casă din ficat de pui, cu arome subtile de salvie, nucșoară și cognac, îl servim cu pâine crocantă◙ brânză maturată trecută prin foc, cu spumă stabilă din dulceață de afine. Seara o desăvârșim cu un concert de standarde de jazz alături de Vera & Ionuț Dorobanțu, pentru spirite fine și vinuri bune, la pahar, să ne dezlege de cotidian. Unplugged la Musiu ® cu Vera și Ionuț Dorobanțu, vineri 12 februarie, de la ora 21. Standarde de jazz pentru spirite fine, vinuri bune, la pahar, să ne dezlege de cotidian și bucate noi pe meniu: brânză...

Citește mai mult →


Come as you are

Alina Hambaraș eveniment jazz mâncare

Come as you are

Musiu sublimează idei frumoase în diferite formule, la anumite temperaturi și cu atent selectați companioni de reacție, întru a redobândi frumusețea uitată a vieții: sâmbătă seara, de la 10, dansăm dibace, în doi sau în oglindă :P Playlist-ul e de mare finețe, parol!  

Citește mai mult →


Coup de foudre

Alina Hambaraș eveniment film mâncare meniu Metropolis Robert Copoț sezon video

Coup de foudre

Musiu a făcut un coup de foudre pentru piesa trupei britanice cult The Tiger Lillies, mare har lingvistic-muzical!, o împărtășim cu voi, să vă facă ziua mai bună :) Îi mulțumim actorului Robert Copoț de la TNT, frumos ne-a mai reamintit-o: ''Ce vine după'', alături de Roberta Popa Ionescu, după un text de Mihai Ignat.Un nu știu ce ne înghesuie de dimineață...o fi soarele vrednic, poate ghioceii din gradina...hmmm...cert este că Musiu s-a apucat de trebăluit prin bucătărie, a cules din grădină fire de rozmarin și cimbrișor, pregătește prânzul și cina, avem musafiri :) Deseară proiectăm capodopera expresionistului german Fritz Lang, Metropolis/1927...

Citește mai mult →


Galben solar

Alina Hambaraș jazz mâncare meniu sezon Teatrul Musiu

Galben solar

Avem un fir călăuzitor...aveți un labirint?! Frumos mit, frumos ghem, galben solar ca desertul cel nou de pe meniu: un fel de tartă, crocantă și sfărâmicioasă in acelasi timp, cu merișoare și un sos făcut din soare, parol!, parfumat cu flori de portocal. Scuzați dihotomia, da' desertul e amețitor. Ne-am jucat :) Recomandăm un pahar de spumant. Astăzi debutează primul curs, Arta Actorului cu prof. Alecu Reus. Să le urăm celor înscriși dragoste pentru teatru și, nu în cele din urmă, să-i iubească teatrul!

Citește mai mult →


Cei mai buni ardei umpluți

Alina Hambaraș mâncare meniu sezon

Cei mai buni ardei umpluți

Astăzi vă așteptăm la prânz și cină cu cei mai buni ardei umpluți, parol! Îi așezam pe foc în dulce bulion din roșii de grădină, îi servim cu smântană de casă și îi dichisim cu o ploaie de mărar. Proaspăt! Dar nu ne oprim aici, punem la cuptor și-o minune de aluat cu prosciutto, brânză de capră și aromatice, într-un echilibru perfect. Avem și alte bunătățuri! Cum ar fi noua bere de pe meniu, St. Stefanus, bere belgiana de abație. Să fie bine :)Astăzi de la ora 18 avem întâlnirea cu profesorii de teatru, mâine seară avem onoarea să îl sărbătorim pe...

Citește mai mult →